KRISTIAN

KRISTIAN RUSBJERG

Kristian Rusbjerg: Harmonika og Fortælling

Med harmonikaen på skuldrene i over 30 år er der mange historier og musikalske venskaber, der er opstået for Kristian Rusbjerg. Lige fra han begyndte at spille på harmonika og fik sin første musikalske lærdom af sin bedstefar, til mødet med Jesper, Jens Peter, Dræsinebanden, Helge Engelbrecht, Peter Vesth og mange, mange flere har harmonikaen været en stor del af Kristians liv.

Dette har bragt meget forskelligt musik med sig, og Kristian fortæller om passionen for instrumentet og alt den musik, han har elsket at spille, lige siden han startede som 10-årig. Men det hele går bestemt ikke kun op i snak! Der kommer masser af musik, der binder hele historien sammen.

KRISTIAN

Download pressebilleder

KRISTIAN

ET PORTRÆT AF KRISTIAN RUSBJERG

En af landets populæreste og bedste harmonikaspillere, Kristian Rusbjerg besøger i dette program Stig Ulrichsen i den hvide sofa i Welcome to my World studiet på Memphis Mansion i Randers.

Kristian Rusbjerg har solgt flere albums end nogen anden harmonikaspiller, og i dette program fortæller han om sin store interesse for harmonikaen, og hans samspil med bl.a. Peter Vesth.