Marie, frey og kristian

Den lille café

Marie Lindhardt: Vokal, Sav og Skeer
Frey Klarskov: Vokal og Guitar
Kristian Rusbjerg: Harmonika

Den Lille Café er navnet på en trio bestående af tre musikalske personligheder, der hver især er unikke på deres felt.

Marie Lindhardt er en af de få unge i dag, der til fulde mestrer den klassiske gårdsang. Det er en musik fyldt af vemod og glæde og er på mange måder det danske modstykke til Portugals Fado, de irske folkesange og den amerikanske blues.

Kristian Rusbjerg er en af sin generations fornemste harmonikaspillere. Hans virtuose spil balancerer mellem det folkelige og det forfinede med tydelige referencer til svenske viser, swingjazz og argentinsk tango.

Frey Klarskov kommer ud af en levende musiktradition med en stærk forankring i viser og folkesange samt i den traditionelle spillemandsmusik. Han spiller guitar, mandolin, mundharmonika og synger, og han er altid god for at binde musikken sammen med en røverhistorie eller to.

Sange fra Kanten
De sange vi synger og den musik vi spiller kommer oftest fra landets yderste udkanter eller fra kanten af samfundet, kanten af livet, måske endda på kant med fornuften!

Vi henter vores repertoire fra de stærke folkemusik- og gårdsanger-traditioner, og vi krydrer det med gamle revyviser, folkelig harmonikamusik og meget mere. Alt i alt en særlig mixtur, der underholder og forbavser, opildner til fællessang og rører noget i os.

Marie, frey og kristian

Download pressebilleder

Marie, frey og kristian

DEN LILLE CAFÉ – PRÆSENTATIONSVIDEO

Trioen ‘Den Lille Café’ består af Marie Linhardt (sang, sav mm.), Kristian Rusbjerg (harmonika) og Frey Klarskov (sang, guitar). Alle tre er erfarne og dygtige musikere indenfor hver deres genre, og de har fundet sammen om et repertoire af gårdsange, revyviser og folkemusik som de har en stor fælles kærlighed til. Tilsammen skaber de musik, der både indeholder sentimentalitet, humor og mange gode historier. Se mere på freyklarskov.dk/denlillecafe.html eller vores facebook-side. Tak til Aksglæde i Svendborg for lån af deres fine butik til videoindspilning. Se mere på aksglaede.com.